Win kaartjes voor Pink Floyd Project in de Basiliek

Win kaartjes voor Pink Floyd Project in de Basiliek

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. 

De leden van Pink Floyd Project duiken, gewapend met alleen akoestische instrumenten, de theaters in. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de zwaarmoedige autobiografische weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente en veelal retrospectieve werk onder aanvoering van zanger en meestergitarist David Gilmour.

Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen. Pink Floyd Project nodigt u uit voor een reis langs 50 jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis. Pink Floyd Project staat bekend om hun imposante show. Een productie van ruim 30 mensen, quadrafonisch geluid, veel licht, visuals en special effects in voornamelijk grote zalen.

Met de zang van o.a. Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een (lokaal) kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen voorbij.

En jij kunt kaartjes winnen voor de show op vrijdag 16 februari in de Basiliek. Hoe? Like en share het Facebookbericht op Veens. Vrijdag 12 januari maken wij daar de winnaar bekend.