ZIN

ZIN

Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen zaterdagavond 21 september het publiek van Theater Lampegiet een bonte stoet aan personages voor. In deze absurdistische toneelvoorstelling tonen de heren opnieuw hun komische en tragische talenten, omdat ze daar ZIN in hebben.

Personages
We zien twee TVkoks op leeftijd. De TVsterren worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn die ze ooit waren toen ze begonnen… dus moeten ze veel ZIN maken om de ZIN in te zien van de ZIN van het zijn in weggooi TVland. Ze bespreken hun angst voor ziektes en voor naderende medische onderzoeken nu ze van een zekere leeftijd zijn.

Daarnaast is er het verhaal van de keukenromanschrijfster, mateloos populair en haar nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven? De schrijfster heeft nog steeds ZIN in het leven, ook al nadert haar einde met rasse schreden. Gaat ze het einde van de voorstelling halen?

Trilogie
Deze derde samenwerking van Arjan Ederveen en Jack Wouterse, na Tocht (2009) en Walden (2016), heet simpelweg ZIN. ZIN in het leven of wat is de ZIN van het leven? ZIN is in ieder geval de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.

Meer informatie
Met, door en van: Arjan Ederveen en Jack Wouterse. Eindregie: GerardJan Rijnders.

Zaterdag 21 september 2019 in Theater Lampegiet I Toneel I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 via www.lampegiet.nl