Bakker Floris bakt met passie

Bakker Floris bakt met passie

De zaak van Bakker Floris is verbouwd en uitgebreid. Het resultaat mag er wezen. 'Sinds de heropening kunnen klanten hier niet alleen terecht voor ambachtelijk gebakken (desem)brood, maar ook voor exclusieve vleeswaren en salades,' zegt bakker Tonny, de eigenaar van de zaak.

Het is zaterdagmorgen de schappen liggen vol geurige verse (desem)broden. De broodmanden zijn rijk gevuld met diverse soorten petit pains, croissants, stokbroden, koffiebroodjes en noem maar op. Ook de gebakvitrine is goed gevuld met tompouce, cakegebak, moorkop en diverse taarten.

Vijf jaar
Bakker Floris vestigde zich vijf jaar geleden op de hoek Zandstraat/Korte Molenstraat. Wie de winkel passeert, kan de geur van versgebakken brood en koek onmogelijk negeren. 'De zaken gaan goed! Er is in Veenendaal vraag naar authentiek en voedzaam brood, e-nummervrij en zonder conserveringsmiddelen, ' zegt Tonny die achter de winkel in de bakkerij druk aan het werk is.

Passie en ambacht
Bakker Floris werkt met passie! Met de exclusieve recepturen gaat Bakker Floris terug naar de basis. 'We maken ons eigen zuurdesem en ontwikkelen voortdurend nieuwe producten, ' zegt Tonny. 'Voor ons is alleen topkwaliteit goed genoeg. '

Prijs en kwaliteit
Steeds meer bedrijven weten de weg naar Bakker Floris te vinden. Niet zo vreemd, want Floris biedt elke dag vers trakteergebak en warme vleessaucijzen. Ook de broodjes belegd met bijvoorbeeld ambachtelijk gebraden rosbief zijn ideaal voor een lunch op kantoor. 'Bedrijven komen hier omdat de prijs-kwaliteitsverhouding gewoon klopt. We werken met de beste grondstoffen en dat proef je!'

Stap eens binnen in de vernieuwde en uitgebreide winkel en ontdek dat Bakker Floris van brood en banket een belevenis maakt!