Bijkomen in lunchroom 0318

Bijkomen in lunchroom 0318

Lunchroom 0318 is de ideale pitstop als je even bij wilt komen van het winkelen. Of je nu zin hebt in een ‘bakkie’ met heerlijk gebak of een uitgebreide lunch, bij 0318 staat er voor ieders smaak wel wat op de kaart. 

Zelfs aan de smaakbewuste kleinste klant wordt gedacht, want ook een broodje Nutella is te bestellen. Mareille Teune runt de lunchroom nu 11 jaar. ‘We bedenken elke keer wat nieuws en gaan met de healthy foodtrends mee. Zoals nu hebben we bijvoorbeeld verse smoothies en een heerlijke tigerprawns met avocado-salade op het menu. Maar de klassieke uitsmijter en het saucijzenbroodje blijven ook favoriet. Elke vrijdagavond hebben we de speciale Vrijdagavondhappen. Je kunt kiezen uit twee complete maaltijden voor maar 12,50. We werken vrijwel alleen met verse producten, bij voorkeur uit de regio.’

Het zonnige terras voor de lunchroom telt 75 zitplaatsen. Je kunt er ook biertjes van de tap bestellen of een goed glas wijn, compleet met bitterballen. Goed alternatief voor de heren die het shoppen even zat zijn.