• Borrelen én smullen bij De Eekhoeve!
  • rsz-faa0d254-7767-0a94-29ef-11615c81b3bd

Borrelen én smullen bij De Eekhoeve!

High-tea fans uit Veenendaal en omstreken weten het: Bij De Eekhoeve in theehuis 'bij Kees & Sien' serveren ze de állerlekkerste en meest uitgebreide smulplanken. Maar wist je dat je vanaf dit voorjaar ook voortreffelijk kunt borrelen bij de boerderij? Trommel je buren, vrienden en collega's op voor een middag genieten van de beste bieren uit de regio of de lekkerste wijntjes.

Hét 'Biermoment' is het nieuwe arrangement van De Eekhoeve, de beleefboerderij aan de Dijkstraat in Veenendaal. Tineke Klumpenaar – Hardeman vond het tijd dat óók de mannen maar eens moesten aanschuiven op de zonnige veranda van het theehuis. Daarom bedachten ze een soortvan 'mannenhightea' maar dan met vier soorten bier, grote planken vol goede Hollandse kaas en worst, mini-hamburgers, ambachtelijke gehaktballen en nog veel meer verrassingen: kortom: alles waar mannen van houden.


Aan de dames is natuurlijk ook gedacht. Voor hen is er het 'Wijnmoment': een uitgebreide high-wine, maar net even anders. Uiteraard wel met de goedgevulde plankjes die je van de Eekhoeve gewend bent, met als afsluiter een heerlijk dessert. Ook voor de kleintjes is genoeg te beleven. Vanaf de veranda heb je uitzicht op de speeltuin en de weide waar ze heerlijk kunnen spelen. Bovendien is vanaf juli de pluktuin geopend, dus grote kans dat je ook nog met een mooi zelfgeplukt boeket naar huis gaat.


Vrijwel alle gerechten die worden geserveerd bij de 'smulmomenten' komen uit eigen tuin of uit de landwinkel waar veel seizoensproducten worden verkocht. Zelfs het vlees is van de eigen Hereford runderen die rond de boerderij grazen. Er is plaats voor een groep tot 35 personen dus de arrangementen zijn ook uitstekend geschikt voor familiedagen, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes. Verzekerd zijn van een heerlijk plekje? Reserveren kan via onze website of telefonisch.

Wil je meer info? Kijk dan even op de website (www.eekhoeve.nl) of kom langs voor vrijblijvende informatie.