De succesfactor van Slijterij de Wijnkelder

De succesfactor van Slijterij de Wijnkelder

Eigenaar Matthian van Diesen van Slijterij De Wijnkelder heeft veel plezier in zijn werk en dat merk je. Hij houdt ervan om de klant te adviseren, maakt er een sport van om te onthouden welke drank je in het verleden hebt gekocht en heeft service hoog in het vaandel staan. 

En: je kunt er nu óók terecht voor heerlijke delicatessen en mooie decoratie, want shop-in-shop Wood’s and More heeft haar deuren geopend. Het blijkt een gouden combinatie. Niet alleen een lekker wijntje, maar ook een perfect bijpassend hapje. Zo maak je makkelijk je avond compleet. Dat is het idee achter Wood’s and More, de winkel die je in Slijterij De Wijnkelder treft. Matthians zus, Jannike van Diesen, runt deze winkel met veel passie. ‘Alles wat ik verkoop is niet standaard, maar echt uniek en ambachtelijk’, vertelt ze. Jannike is creatief en van jongs af aan al bezig met koken, voeding en decoratie. In haar winkeltje worden de delicatessen mooi gepresenteerd én is er de mogelijkheid te proeven, zodat je zeker bent dat het ook echt helemaal jouw smaak is.

Originele én persoonlijke cadeautjes
Mooie decoratie voor in huis of om cadeau te geven & more. Dipsauzen, chocolade, paté of toch een ambachtelijke aanmaaklimonade met goudvlokken en wilde aardbeien? De combinatie met de slijterij maakt dit unieke concept perfect om een leuk, origineel en persoonlijk cadeautje samen te laten stellen. Mooi ingepakt en helemaal in de smaak van de jarige of gelukkige!

Wijn van de maand
Heb je al weleens naar de maand- en jaarwijn van de slijterij gevraagd? Door een unieke samenwerking met een vijftal andere slijterijen kan De Wijnkelder iedere maand en ieder jaar een bijzondere wijn aanbieden. Goede wijnen die exclusief verkrijgbaar zijn in deze zes slijterijen! De wijn van de maand december is de Astoria el Ruden. De wijn heeft een intense geur met hints van hout die perfect samengaan met de kruidige tonen van de druivensoorten. Het is een zachte wijn met goed gebalanceerde aroma’s en tannines.