Een grote belevenis bij Grebbelounge

Een grote belevenis bij Grebbelounge

Restaurant Grebbelounge is pas een half jaar open, maar managers Marlene en Jochem van den Berg hebben al meer meegemaakt dan ze hadden durven hopen: van feesten en partijen op het veld voor het restaurant, tot buiten kokkerellen op een Green Egg.

Jochem ziet het helemaal voor zich: ‘Hopelijk sneeuwt het deze winter. Het uitzicht zou hier heel mooi zijn.’ Het uitzicht op de bossen is een van de vele bijzonderheden aan het restaurant. Neem de menukaart, die geïnspireerd is op de vier landen die een historische stempel hebben gedrukt op de Grebbelinie: Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Of de producten die de gast op zijn bord vindt: vlees en zuivelproducten komen uit deze regio, de koekjes bij de koffie zijn zelf gebakken volgens een oud familierecept. De openingstijden zijn ook ruim te noemen: de keuken sluit om 21.00 uur, maar het restaurant blijft open tot de laatste gast naar huis gaat.

In de aanloop naar Kerstmis organiseert Grebbelounge een Christmas Food Fair. Op 22 december staan er zo’n dertig kraampjes die de bezoeker helemaal voorbereiden op de kerst. De toegang is gratis.