Geniet van een goed en eerlijk stuk vlees

Geniet van een goed en eerlijk stuk vlees

Vers en ambachtelijk vlees van perfecte kwaliteit? Bij de slagerij aan de Middellaan ligt de vitrine vol met een uitgebreid assortiment vlees, worst, vleeswaren en andere delicatessen. 

Kwaliteitsslagerij Ariesen heeft het druk zo voor de feestdagen. En dat is natuurlijk niet voor niets. De ambachtelijke slagerij is al meer dan 85 jaar een begrip in Veenendaal en omstreken. ‘We houden van een volle winkel en dat lukt ons gelukkig aardig’, zegt eigenaar Diederik Spaan. Samen met zijn vrouw Rilana heeft hij in 2015 de ambachtelijke slagerij van familie Ariesen overgenomen.

De passie voor het ambacht straalt er bij Diederik vanaf. ‘We zijn een ambachtelijk bedrijf en maken bijna alle producten zelf. De nadruk ligt bij ons op eerlijk vlees, dat met liefde en aandacht gekozen en bereid is. Vlees van topkwaliteit en veelal afkomstig van boeren uit de regio’, vertelt Diederik.

De lekkerste rookworsten van Veenendaal
Fameus zijn de authentieke rookworsten van Gildeslagerij Ariesen. De vaak bekroonde worsten worden dagelijks vers gemaakt en dat proef je echt. Ook de ouderwets lekker gebraden vleeswaren zijn dagvers en uit eigen keuken. ‘Niet alleen onze worsten zijn populair, ook onze zelfgemaakte weekendspecialiteiten vallen bij onze klanten in de smaak.’