Gezond weekendrecept: courgette met kipgehakt, groenten en mozzarella

Gezond weekendrecept: courgette met kipgehakt, groenten en mozzarella

Gezond eten moeilijk? Niet volgens Yvonne Canters van Praktijk voor Optimale Gezondheid. Zij houdt zich graag bezig met lekker, gezond en makkelijk eten bezig en deelt een overheerlijk recept met ons: courgette met kipgehakt, groenten en mozzarella. 

Ingrediënten:
- zak 400 gram Italiaanse wokgroenten;
- 1 verpakking van 400 gram courgetti;
- 300 gram kipgehakt;
- 150 ml tomatencassata;
- peper en zout;
- geraspte mozzerella;
- kokosolie of olijfolie om in te bakken.

Bereiding:
Doe een beetje olie in een wokpan en bak het kipgehakt rul, voeg er de wokgroente aan toe. Na 4 minuten voeg je de tomatencassata toe en roer je de saus er even doorheen. Laat even goed warm worden. Doe er nu de courgetti bij en roer dit er eveneens goed doorheen. Blijf doorroeren gedurende 2 à 3 minuten. Verdeel over de borden en strooi er wat mozzarella overheen.

Bon appétit!