Heb jij de verbouwde Toko al bezocht?

Heb jij de verbouwde Toko al bezocht?

‘Wacht even hoor ik moet even die mevrouw helpen’, Mark van Tellingen staat vlug op om een dame te helpen die bij de toonbank staat om het één en ander aan vers eten te bestellen. Met een grapje en lach geeft hij haar goed advies en gaat ze even later tevreden de winkel uit.

Toko Veenendaal heeft de afgelopen tijd de winkel zo verbouwd dat het nóg prettiger is voor de klanten. Voorheen was het meer een winkel en het was donker, nu is er een prachtige plek om heerlijk te eten en kan je door het licht alles goed zien. Het hele aanzicht is veranderd en je ziet en voelt de echte Indonesische sfeer. In de verbouwde winkel staan fijne leren banken en een prachtige muurschildering aangebracht door middel van airbrush.

Kwaliteit staat voorop
In de vitrine vind je alleen maar verse producten die door de kok dagelijks versbereid worden. ‘Alleen de spekkoek maken wij niet zelf’, vertelt Mark trots. Het is een gedreven ondernemer die alleen maar kwaliteit wil leveren. Hij werkt uitsluitend met A-producten die uit alle Indonesische landen komen. Verse kruiden en zonder smaakversterkers!

Tot in de keuken bezorgd
In de hele regio kunnen mensen een compleet verzorgde catering verzorgd krijgen. Samen met een team maakt Mark van Tellingen de lekkerste Indische gerechten om je feest tot een groot en smakelijk succes te maken. Heb jij niet zoveel eters en wil jij liever met jouw gezin genieten van een warme maaltijd? Toko Veenendaal komt het tot in de keuken warm bezorgen.