Kom binnenkijken in Mango’s nieuwe Bodega

Kom binnenkijken in Mango’s nieuwe Bodega

Ken je Mango’s Veenendaal al? Dat restaurant schuin tegenover de Lampegiet? Eenmaal binnen waan je je in Zuid-Amerikaanse sferen.

De royale leren bankstellen voor de open haard nodigen uit voor een lang gesprek met een goed glas wijn. Of geniet onder de prachtige kroonluchters van een heerlijk diner of lunch. Of borrel, want dat kan ook, aan de bar of in hun nieuwe bodega. Een bodega? Wat is dat? We gaan een kijkje nemen.

Brigitte te Brake schuift aan met nog wat stof in het haar. Marc, haar man, komt aangelopen met twee lampen en een heus visnet. Ten tijde van dit interview is de verbouwing nog in volle gang, gelukkig hebben Brigitte en Marc genoeg hulp. Zelfs een aantal gasten heeft een handje meegeholpen. ‘We komen oorspronkelijk uit Doetinchem, maar Veenendaal heeft Mango’s inmiddels omarmd’, vertelt Brigitte. ‘We krijgen vaak de vraag of gasten ook met een groter gezelschap bij ons terechtkunnen. Dat was nu met het restaurant niet mogelijk, maar met het doorbreken van de muren konden we het pand hiernaast in gebruik nemen wat uitermate geschikt is voor een feestje, borrel of bijeenkomst.’

‘Een ‘bodega’ is een andere benaming voor wijnkelder, maar kan ook staan voor ontmoetingsplek om bijvoorbeeld te borrelen. De uitnodigende sfeer van Mango’s is hier ook feilloos doorgetrokken, maar doordat het als ware ‘los’ staat van het restaurant leent het zich ook uitstekend voor partijen, tastings, workshops, bedrijfsborrel etc. De bodega biedt plaats aan ongeveer 80 personen en kan bij voorkeur in tweeën gedeeld worden. Zelfs het terras kan erbij betrokken worden, ideaal voor als het weer meezit. Voor mindervaliden is de locatie ook geschikt. De bodega is in het weekend open vanaf 16.00 uur, maar uiteraard iedere dag van de week op verzoek beschikbaar. Nieuwsgierig naar deze sfeervolle locatie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Brigitte en Marc denken graag mee.