Nieuw eetconcept in Veenendaal: de Hap & Sap Tour

Nieuw eetconcept in Veenendaal: de Hap & Sap Tour

Binnenkort wordt er in Veenendaal een nieuw eetconcept gelanceerd. Zondag 25 maart vindt de eerste editie van de ‘Hap & Sap Tour’ plaats. Een culinaire ontdekkingstocht langs vijf restaurants in Veenendaal. 'Een leuke en lekkere zondagmiddagbesteding', aldus initiatiefnemers Erwin Edink en Richard Sterkenburg.

Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen deelnemers bij vijf verschillende restaurants genieten van de lekkerste drankjes en gerechtjes. Bij elk restaurant worden zij verwelkomd met een ‘signature dish’ en een bijpassend drankje: een goed glas wijn of een bijzonder speciaalbier. 'Daarbij krijgen ze uitleg over het product en het bedrijf. Een leuke manier om kennis te maken met nieuwe restaurants. Met de Hap & Sap Tour willen we mensen dan ook laten zien wat er allemaal in de Veenendaalse horeca te beleven valt. Er worden immers steeds meer nieuwe restaurants geopend in het centrum.'

De deelnemende restaurants van deze eerste editie zijn: Restaurant Vendel, Restaurant Mucha, Espressobar de Fazant, Brasserie de Plantage en Pizzeria Valentino. Je mag zelf kiezen bij welk restaurant je wilt beginnen en vervolgens wordt er een route voor je uitgestippeld.

Na de eerste editie in Veenendaal, zal de 'Hap & Sap Tour' ook plaatsvinden in Rhenen (22 april) en Ede (27 mei). In de toekomst willen Erwin en Richard de ‘Hap & Sap Tour’ een paar keer per jaar gaan organiseren. 'Steeds met wisselende restaurants. Er is namelijk erg enthousiast gereageerd en er zijn nog meer restaurants die zich graag bij dit nieuwe concept aan willen sluiten. In de zomer zijn we bijvoorbeeld van plan om een barbecue tour te organiseren met lekkere gerechten van de Green Egg.'

Nog geen plannen voor 25 maart? Laat je dan culinair verrassen tijdens de Hap & Sap Tour. Tickets kosten €47,50 en zijn online te bestellen via: www.hapensaptour.nl. Vervolgens krijg je een pakket opgestuurd met een strippenkaart en een plattegrond met daarop je persoonlijke route. Dieetwensen en allergieën kun je uiteraard doorgeven tijdens het bestelproces. Bon appétit!