• Ontspannen op de Grebbeberg
  • paviljoen2

Ontspannen op de Grebbeberg

Wie afgelopen winter een bezoekje heeft gebracht aan Hotel ’t Paviljoen in Rhenen, kan het zomaar al opgevallen zijn: het familiebedrijf is een teamlid rijker. Nicoline van Doorn werkt er met veel plezier in de bediening. 

Naast Ouwehands Dierenpark en op 10 minuten loopafstand van het treinstation Rhenen, staat Hotel ‘t Paviljoen. Bij aankomst staat de zon al laag aan de hemel en heb je vanuit het hotel een prachtig uitzicht op de zakkende zon achter het bosrijke Grebbegebied. We komen op een druk moment aan, het is dinertijd. Nicoline helpt een Duitse gast en wij nemen ondertussen plaats. ‘Het is heel leuk, afwisselend werk’, vertelt Nicoline, terwijl ze aanschuift. ‘We hebben een leuke afwisseling tussen zakelijke gasten en toeristen.’ De vijf vergaderzalen die het hotel telt, maakt het een aantrekkelijke keuze voor de zakelijke markt. En onder de vakantiegangers is de bosrijke omgeving met rivieroeverreservaat erg geliefd. En vergeet de passanten niet, die na een dagje dierentuin nog even op het terras komen nagenieten met een hapje en een drankje.

‘Het is mooi om te zien hoe mensen het hier naar hun zin hebben in deze prachtige omgeving’, vervolgt Nicoline onverminderd enthousiast. ‘Het leuke van de hotelgasten vind ik, dat je echt een band opbouwt als de gasten langer blijven. Je maakt toch een gezellig praatje, of dat nou bij het ontbijt, lunch, diner of de borrel is.’

Ambachtelijk bereide gerechten
In restaurant Le Maquisard kun je heerlijk genieten van één van de arrangementen of het á-la-cartemenu. Het restaurant biedt ambachtelijk bereide gerechten. De keuken werkt veel met streekproducten en uitsluitend met natuurlijke ingrediënten! En kinderen die snel uitgegeten zijn, die kunnen zich ook vermaken in de speelkelder met onder andere sjoelbak en tafeltennistafel.

In brasserie Mondial zorgt de openhaard voor een warme, gezellige sfeer. De bier- en wijnkaart biedt een ruime variatie aan dranken en bij het zien van de hapjeskaart loopt het water je in de mond. Wat dacht je van een geitenkaaskroket met honing, gamba’s in een aardappeljasje met chilisaus of de mini-quiche met gerookte zalm?

En… het hotel, restaurant én de brasserie zijn 365 dagen per jaar geopend!