Opwarmen bij De Fazant

Opwarmen bij De Fazant

Wie van een echt lekker bakkie koffie houdt, weet De Fazant te vinden. Toch? Zo niet, kom dan eens gauw kijken in de koffiezaak van Nicoline naast de La Place. 

Het is een gure maandagochtend, maar binnen bij De Fazant is het lekker warm. Aan de lange tafels zitten mensen te werken achter hun laptop en op relaxte vintage fauteuils zitten een aantal dames het weekend te bespreken. Hun handen warmend aan een grote kop cappuccino. Deze winter hebben ze heerlijke koffiespecialiteiten. Zoals Pumpkin ’n Spice; latte. Een koffie met een kruidenpompoen-smaak om heerlijk warm van te worden. Ook hebben ze weer de favoriet: Speculaasje. ‘Het is net alsof je een koekje drinkt’ vertelt Nicoline. Het assortiment wisselt wekelijks.
Mensen met speciale wensen zoals lactosevrije koffiemelk kunnen hier terecht. Ook als je van een lekker stuk zelfgemaakte gebak houdt, is dit de place to be.

Nicoline: ‘Na 2,5 jaar De Faaazaant (op z’n Veens) zijn we echt een begrip geworden. In een tijd van individualisering en stress, zijn we met een concept gekomen dat mensen verbindt en ontspanning brengt, en daarin zijn we zeker geslaagd’.