Prachtige cadeaupakketten dankzij combinatie slijterij en shop-in-shop

Prachtige cadeaupakketten dankzij combinatie slijterij en shop-in-shop

Bij Slijterij De Wijnkelder blijft het niet op bij alleen een drankje. Bij Wood’s and More, de nieuwe winkel in De Wijnkelder, kun je leuke cadeaupakketten samenstellen met onder meer de mooie woonaccessoires. 

Een lekker wijntje met een serveerplank voor delicatessen, bijvoorbeeld. Of een wijnrek mét een lekker wijntje. Kom naar de winkel en laat Matthian of Jannike van Diesen je adviseren! De eigenaresse van de shop-in-shop is Jannike van Diesen, de zus van Matthian. Met veel passie en bevlogen­heid runt ze deze leuke winkel. ‘Standaard is er al genoeg’, vertelt ze. ‘In onze winkel vind je hele originele decoratie… and more.’ En dat blijkt. In haar winkeltje Wood’s and More vind je onder meer mooie bloempotten, grote spiegels, maar ook robuuste serveerplanken. ‘Ik krijg alleen maar leuke reacties’, vertelt ze over de klanten die in haar nog maar net geopende zaak zijn geweest. Jannike is creatief en dat komt erg goed uit als je een origineel en persoonlijk cadeau wilt laten
samenstellen.

Gratis bezorging in Veenendaal
Dit alles blijft niet beperkt tot in de winkel. Vraag gerust om advies of de mogelijkheden, Matthian en Jannike helpen je graag. Wil je een pakket om met vrienden gezellig cocktails te maken? Kan! En het wordt zelfs gratis bezorgd in Veenendaal. Als je niet zeker weet hoeveel flessen wijn je nodig hebt, is dat geen probleem. Dichte flessen mogen worden teruggebracht.