Samen met Liefde & Ambacht aan de borrel

Samen met Liefde & Ambacht aan de borrel

Het ruikt heerlijk op de Prins Bernhardlaan. Op de stoep voor de kaaswinkel Liefde & Ambacht staan een aantal mensen te genieten van een kaasfondue. 

Carla Jongsma heeft er ook dit weekend weer een proeverijtje van gemaakt: Kaasfondue met Hollandse boerenkaas. ‘Goed idee voor Oud en Nieuw’ merkt iemand op. Inderdaad, en het handige is: je krijgt de kaas geraspt mee. Helemaal vers en klaar voor gebruik.

Deze winter heeft Liefde & Ambacht diverse bergkazen ingekocht voor de traditionele fondue. Daarnaast heeft de winkel ook de mooiste Hollandse combinaties. Aanrader bij een fondue zijn de ‘Winterwarmers’. Dat zijn fruitsappen die vooral warm gedronken kunnen worden. Puur fruit met kruiden van de glühwein, zonder alcohol. Carla: ‘We hebben eigenlijk alles in huis voor een heerlijk borrelavondje. Toastjes, heerlijke olijven, notenmixen, dadel- en vijgenbrood, 100% suikervrije jam die écht wel lekker is- en nog veel meer. Waaronder de ambachtelijke droge worsten uit Ederveen, idyllisch gebonden in touw. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: naturel, truffel en peper’.

Omfietskaasje
Nieuw in het assortiment is de Jerseykaas. Een kaas met een unieke romige smaak. De bijzondere smaak dankt hij aan de hoeveelheid melk die in de kaas wordt verwerkt. Normaal is dit 10 liter, maar door het geconcentreerde vet- en proteïnegehalte is er voor Jerseykaas maar 6,5 liter nodig. Dat maakt van dit kaasje een echt omfietskaasje die elke kaasliefhebber moet proeven.

Bij Liefde & Ambacht blijven ze altijd op zoek naar nieuwe specialiteiten. Ze hechten veel waarde aan pure producten en het verhaal daarachter. De passie voor het vak maakt van Liefde & Ambacht een exclusieve kaasspeciaalzaak, waar je de liefde voor ambacht weer terug proeft in de producten.