Sneakers en naaldhakken bij Vendel

Sneakers en naaldhakken bij Vendel

Op sneakers of op naaldhakken? Bij restaurant Vendel in Veenendaal voel je je op je plek. Chef-kok Chris Hazeleger, voorheen sous-chef bij sterrenrestaurant O Mundo, bereidt er namelijk gerechten op een mooi culinair niveau, maar wel voor een toegankelijke prijs.

De monumentale boerderij is uiterst sfeervol ingericht en ook op het grote doch intieme terras komt de levensgenieter aan zijn trekken. Vorig jaar nog behaalde Vendel de elfde plaats in de Terras Top 100.

Na een terrasuitbreiding vorig jaar genieten gezelschappen tijdens hun (bedrijfs)borrel of -feest nu op hun eigen terras. Zowel buiten als binnen is restaurant Vendel de ideale plek voor een onvergetelijke bijeenkomst. Maar ook familiefeesten en trouwerijen tot tweehonderd personen behoren tot de mogelijkheden. Met volop eigen en gratis parkeergelegenheid is Vendel een onderscheidende locatie voor Veenendaal.

Restaurant Vendel is dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.30 uur open voor koffie, lunch, borrel en diner. Op zondag is Vendel open vanaf 13 uur.