Tweede editie Wine & Bite Tour in Veenendaal

Tweede editie Wine & Bite Tour in Veenendaal

Heerlijke wijnen, culinaire hapjes en veel gezelligheid. Dat waren de ingrediënten van de eerste editie van de Wine & Bite Tour. En dit leuke evenement komt weer terug: vrijdag 23 maart aanstaande.

Vorig jaar genoot een honderdtal enthousiaste wijnliefhebbers van een wandelroute langs vijf restaurants. De perfecte afsluiting van een zonnige lentedag!

De culinaire wijnontdekkingstocht in het centrum van Veenendaal zal starten bij Grand Café De Markt. Organisator Erik Ott van Ott Events vertelt: ‘De deelnemers worden in vijf groepen verdeeld die rouleren tussen Tres Tapas & Winebar Veenendaal, Skeutje Bij, Zeldzaam, Mango's en Grand Café De Markt. Bij elk restaurant staat een glas witte of rode wijn met bijbehorend hapje klaar en word er uitleg gegeven over de herkomst van de wijnen.’

Gezellig eindfeest
Na afloop van de proeverij zal de avond afgesloten worden met een gezellig eindfeest bij Grand Café de Markt, waar een dj ervoor zorgt dat de hapjes en de drankjes er weer afgedanst kunnen worden. 'Vorig jaar heb ik veel positieve reacties gehad en een aantal mensen wilde zelfs al meteen kaarten bestellen voor een volgende editie. Ik ben dan ook erg blij en enthousiast dat we het nu weer kunnen organiseren’, vertelt Erik. Dit jaar is er ook een speciale gast aanwezig bij de after party. Bertha Verbeek die meedoet aan het tv-programma op zoek naar de vijfde topper gaat er echt een groot feest van maken.

Het evenement is bijna uitverkocht! Wil jij erbij zijn? Bel dan snel Erik van Ott Events!