Uit eten met de Paasdagen

Uit eten met de Paasdagen

Op een verrassende plek brunchen tijdens de Paasdagen? Wij maken speciaal voor u een Top 5!

Brunch aan de bosrand

Wie een fijne boswandeling voor- of na de Paasbrunch wil combineren, zit helemaal goed bij de 3 Zussen. Om in de stemming te komen, word je onthaald met een glas bubbels. Daarna een uitgebreide keuze aan warme- en koude gerechten zoals een visplateau, verschillende salades of juist rollade, gamba’s en een overheerlijke chicken curry. En natuurlijk ook een (gekookt) eitje. Koffie, thee, jus en limonade voor de kids zijn bij de prijs inbegrepen. Dat wordt genieten voor € 27,50 p.p. op zowel 1e als 2e Paasdag.

Brunch in het bos

Verscholen in het bos, ligt Residence Rhenen. Een haast idyllische plek en toch zo dicht bij Veenendaal! Duik op 2e Paasdag onder op dit fijne adres en geniet van een Paasbrunch met unieke Live Cooking ervaring. U wordt in ’t Koetshuis gastronomisch verwend met feestelijke en culinaire gerechten. Uw kinderen vermaken zich opperbest dankzij kinderentertainment en voor de kleinsten een speciale film en schmink. En natuurlijk mogen ze eieren zoeken. Dat wordt gegarandeerd een geslaagde Pasen! Kosten zijn € 39,50 p.p (kids € 22,50)

Brunch in de stad

Lekker in de stad op de gezelligste plek van Veenendaal genieten van een lunch, borrel of diner? Ga dan naar Zeldzaam! Hier geen speciale Paasbrunch of een Paasdiner maar de altijd prettige kaart met overheerlijke gerechten. Wie z’n Paasdagen dus op een informele plek wil doorbrengen, kan eigenlijk niet om Zeldzaam heen. Geniet van een goed glas wijn en laat de tijd aan je voorbij gaan. Fijne Pasen!

Brunch met skyline

Van der Valk Veenendaal is in een paar jaar tijd niet meer weg te denken. Wie het prachtige pand aan de A12 met uitzicht op de skyline van Veenendaal betreedt, begrijpt direct waarom. Hier weet men wat gastvrijheid betekent! Bovendien is de ambiance hip & prettig aangekleed. Een plek om je thuis te voelen, ook met de Pasen. Je kunt hier voor € 29,50 (kinderen € 14,50) genieten van een heerlijke Paasbrunch met een speciaal kinderbuffet waarbij het voor hen mogelijk is om zelf paaseieren te versieren. U geniet onder het genot van een vers vruchtensapje van alle heerlijkheden. Echt een aanrader op een heerlijke plek!

Brunch bij u thuis
Gezellig in de vertrouwde omgeving brunchen maar geen zin in urenlange voorbereidingen? Kies dan voor een Allerhande Box speciaal voor de Pasen. Met minimale voorbereidingen zet u voor € 37,50 voor 4 personen een heerlijke Paasbrunch op tafel. Leuk, lekker en gezellig. Wel even voor 28 maart een box reserveren, dan kunt u ‘m op tijd bij uw favoriete ‘Appie’ in Veenendaal ophalen. Ook zijn er diverse cateraars die u van een heerlijke Paasbrunch kunnen voorzien bij u thuis. Keuze te over om er ook thuis een onvergetelijke Pasen van te maken!