Verborgen ‘pannenkoekenparel’

Verborgen ‘pannenkoekenparel’

Genietend op het zonnige terras van een heerlijke pannenkoek, kan je je nauwelijks voorstellen dat je op een steenworp afstand van het drukke centrum van Veenendaal bent. 

Verscholen in het groen ligt aan de rand van het stadspark aan de Grebbeweg 1 in Veenendaal alweer 2 jaar Hugo’s Pannenkoeken. Met recht een verborgen pareltje en bovendien niet ‘zo maar’ een pannenkoekenhuis. Hugo’s Pannenkoeken biedt meer!

Meer dan pannenkoeken
Twee jaar geleden opende het modern ogende pannenkoekenhuis op een verbluffend mooie én centrale plek in Veenendaal. ‘Al direct na de opening wisten veel mensen de weg naar ons restaurant te vinden’, aldus eigenaar Hugo. ‘Ze waren aangenaam verrast door de ruime opzet van het modern en fris aangeklede restaurant inclusief royale bar, het besloten terras met mooi uitzicht en de grote speelplaats met grasweide voor de kids. Door de lichte en transparante opzet van het restaurant dat is voorzien van veel raampartijen, kan je de speeltuin makkelijk overzien. Zo houd je de kinderen eenvoudig in de gaten terwijl je zelf geniet van de uitgebreide kaart waar overigens niet alleen maar pannenkoeken op zijn te vinden. Wie liever wat anders eet, kan hier ook terecht voor een heerlijke hamburger, spareribs of schnitzel. Zo wordt het niet alleen voor pannenkoekenliefhebbers een feest om hier te zijn!’

Trouwlocatie
Overigens is Hugo’s Pannenkoeken niet alleen de perfecte plek voor een pannenkoek. Als je een (kinder)feestje of jubileum wilt vieren, dan zijn daar volop mogelijkheden voor. ‘Je kunt bij ons zelfs de “mooiste dag van je leven” vieren, want wij zijn een officiële trouwlocatie!’, aldus Hugo.

Wie komende zomervakantie even wil ontspannen en wil genieten van de smakelijke gerechten van Hugo’s Pannenkoeken, kan zichzelf verzekeren van een plek door online te reserveren via de site. Dus waan je deze zomer even op een ultieme ‘vakantieplek’ en geniet van alles wat Hugo’s Pannenkoeken te bieden heeft!