Zomerse terrasverkiezing 2018: Eetcafé De Taveerne

Zomerse terrasverkiezing 2018: Eetcafé De Taveerne

Kelly Drost en haar broer Mike zijn nu sinds één jaar mede-eigenaar van dit mooie eetcafé in hartje centrum Veenendaal. Daarmee zijn ze de derde generatie in de familie die het bedrijf met liefde voortzet. 

Kelly vertelt dat ze ontzettend veel respect voor haar vader heeft. ‘Hij is met het eetcafé zelfs de crisis goed doorgekomen, dat was een enorme uitdaging waarbij je veel zaken failliet zag gaan. Ik vind hem een horecavoorbeeld voor velen.’ We vragen Kelly waarom De Taveerne het leukste terras van Veenendaal heeft. ‘We liggen heel centraal in het centrum waarbij je uitzicht hebt op het plein voor Scheepjeshof en het winkelend publiek in onze winkelstraat. Als je lekker geniet van een ontbijtje, lunch of - bij koopavonden - avondeten, dan heb je altijd wat te zien! Dat is ook ontzettend leuk tijdens het borrelen tussendoor. We hebben een kaart met speciaalbieren en daarnaast hebben we vier bieren van de tap: Amstel, Amstel ijskoud, Wieckse Rosé en een wisseltap met bier van het seizoen. We krijgen ook altijd hele leuke reacties op de stokbroodjes die we serveren, omdat het veel is en mooi geserveerd wordt.’ Goed personeel vindt ze erg belangrijk, daarbij let ze goed op snelheid, zelfverzekerdheid en oplettendheid. ‘Een goed overzicht kunnen houden en snel en zelfverzekerd serveren is erg belangrijk om de gasten goed te bedienen.’

Wil jij dat De Taveerne de zomerse terrasverkiezing van 2018 wint? Stemmen doe je door het bericht op Facebook een like te geven!