Zomerse terrasverkiezing 2018: Grand Café De Markt

Zomerse terrasverkiezing 2018: Grand Café De Markt

Het terras van Grand Café De Markt in Veenendaal is genomineerd om kans te maken om zomers terras van 2018 te worden! Dat heeft natuurlijk wat toelichting nodig, dus gingen we langs en spraken we eigenaar Maarten Bochane. 

‘Vier jaar geleden, toen ik Grand Café De Markt overnam, heb ik gelijk het terras veranderd. Het is ruimtelijker gemaakt, want wie wil er nou rug aan rug zitten? En verder is gezorgd voor windschermen, goede parasols en een hele gezellige aankleding. In de avond zetten we leuke sfeerlichtjes aan en hebben we zomerse palmboompjes neergezet!’ Een echt voordeel van de locatie is dat De Markt de langste zonuren heeft. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds 9 uur! ‘Wat betreft eten, hebben wij een hele uitgebreide kaart met overheerlijke gerechten. Zo komen veel mensen speciaal voor onze pinchos naar De Markt. En wist je al dat we een keuze hebben uit 40 cocktails?’

Als je door Grand Café De Markt loopt, kom je er gauw achter dat deze zaak nog een hele leuke verrassing in petto heeft. De terrastuin is uiterst geschikt voor feestjes en partijen en een gezellige zit!

Wil jij dat Grand Café De Markt de zomerse terrasverkiezing van 2018 wint? Stemmen doe je door het bericht op Facebook een like te geven!