Zomerse terrasverkiezing 2018: Mango’s Cantina y Bar

Zomerse terrasverkiezing 2018: Mango’s Cantina y Bar

Je kunt eigenlijk niet langs Mango’s Cantina y Bar lopen, zonder je blik op het gezellige restaurant en terras te werpen. Dat warme geel en rood, de zomerse aankleding… Het is een echte eyecatcher. Eigenaren Marc en Brigitte Te Brake hebben met Mango’s een opvallende zaak neergezet.

We spreken Brigitte over dat hun gezellige terras is genomineerd kans te maken om zomers terras van 2018 in Veenendaal te worden. ‘We zijn helemaal gericht op het Zuid-Amerikaanse. Die relaxte, warme sfeer. Als je ergens afspreekt voor een lunch, of drankje, dan wil je ontspannen op een plek waar je je op je gemak voelt. Bij ons vind je olijfbomen, palmbomen en onze laatste aanwinst: mooie klimrozen. Hoe leuk is het dat al die planten het mooie zomergevoel van een vakantie creëren?!’

Op de achtergrond hoor je Spaanstalige muziek, terwijl je heerlijk kan genieten van een lekkere lunch, borrel of heerlijk diner. De nacho’s en borrelplanken zijn echte hardlopers op het terras, al dan niet in combinatie met een lekkere sangria of cocktail. Tot 12 uur ’s avonds kan er nog gekozen worden uit een uitgebreide borrelkaart. Het terras is samengesteld met heel veel verschillende zitgelegenheden, hoog, laag en een gezellig loungegedeelte. Buiten en binnen zijn bij elkaar betrokken, vanwege de puien die open kunnen. Als je eersterangs binnen zit, heb je toch een vrij uitzicht naar buiten! En, bovenal, is de slogan van Mango’s niet voor niets: Bij ons schijnt altijd de zon. Kan het nog zomerser?

Wil jij dat Mango’s Cantina y Bar de zomerse terrasverkiezing van 2018 wint? Stemmen doe je door het bericht op Facebook een like te geven!