Zomerse terrasverkiezing 2018: Tres Tapas & Winebar

Zomerse terrasverkiezing 2018: Tres Tapas & Winebar

Tres Tapas & Winebar zit nog maar 4 maanden in Veenendaal, maar uit de binnengekregen nominaties blijkt dat deze zaak al erg geliefd is door Veenendalers! We vragen eigenaar Marius de Jongh waarom zijn terras de bokaal voor meest zomerse terras van Veenendaal 2018 zou moeten winnen.

‘We hebben het terras met zorg samengesteld met loungebanken waar je heerlijk kunt zitten en hebben hele comfortabele én mooie stoelen! Met de schuifpui open is het terras echt een verlenging van onze zaak. Je kunt er heerlijk zomers zitten, maar ook als het minder weer is, kun je hier dankzij de overkapping en heaters goed terecht.’

Bij Tres Tapas & Winebar komen nu al wekelijks zo’n 1500 mensen voor de heerlijke tapas langs. ‘Overdag is dat de tapaslunch met een plank die men zelf samen kan stellen en ’s avonds hebben we een all-in concept voor tapas én dessert, waar heel veel gebruik van wordt gemaakt! Het terras leent zich natuurlijk ook voor de borrel, dankzij het gezellige sfeertje. Onderscheidend zijn wij in de ruimte op het terras: vergeleken met de meeste andere horecagelegenheden hebben wij dubbel zoveel. Reken daarbij ons vriendelijke personeel dat goed op service let én het lekkere eten en dan is de terrasbeleving compleet!’

Opvalt is dat de klantenkring voor zo’n 70% uit vrouwen bestaat. Als we vragen waarom, komen we erachter dat dat voor Marius eigenlijk ook een grote vraag is. Dus… als jij hier een antwoord op hebt, lezen wij dat graag terug in de reacties!

Wil jij dat De Taveerne de zomerse terrasverkiezing van 2018 wint? Stemmen doe je door het bericht op Facebook een like te geven!