Zomerse terrasverkiezing 2018: Zeldzaam

Zomerse terrasverkiezing 2018: Zeldzaam

We zijn op bezoek bij Zeldzaam, door vele Veenendalers genomineerd als favoriet zomers terras in Veenendaal. We vragen bedrijfsleider Dion Kostense wát dit terras zo speciaal maakt. 

‘Het geheim zit ‘m bij ons niet in chique borden met veel opsmuk. We serveren gewoon goed eten, zonder poespas. Gasten weten waar ze voor komen. Wat ons echt uniek maakt is de hartelijke gastvrijheid, de kwaliteit en de goede én snelle service’, geeft Dion aan. Hij vervolgt: ‘Ik stoor me in veel andere horecagelegenheden wel aan het tempo. Dan ga je zitten, zit je te wachten tot je éindelijk wordt opgemerkt en dan duurt het nog vele minuten voor je drankje eens op tafel staat. Dat hoort niet.’

Daarnaast kun je zeker stellen dat Zeldzaam service verleent. ‘We zeggen weleens: alles kan en mag bij Zeldzaam. Als er voor een gast niets bijzit op de vaste kaart, kijken of we of we voor diegene iets anders naar wens klaar kunnen klaarmaken. Veel van de vaste gasten vragen ook of we een leuk plankje willen maken met ‘van alles wat’ voor bij het borrelen. Natuurlijk doen we dan ons uiterste best om iets lekkers en passends te maken. En we kunnen er erg van genieten als we daar dan hele leuke reacties op krijgen. Dat is waar je het voor doet! Dat geeft je de boost om het zo te houden of het zelfs nóg beter te doen.’

Het terras is overdekt en voorzien van heaters. Erg geschikt voor regenachtige of wat koudere avonden. Zeldzaam is iedere dag tot middernacht open en in het weekend tot 02.00 uur.

Wil jij dat Zeldzaam de zomerse terrasverkiezing van 2018 wint? Stemmen doe je door het bericht op Facebook een like te geven!