Gilbert café - uitreiking plan de campagne

Gilbert café - uitreiking plan de campagne

Op de Derde Donderdag van de maand augustus, middenin het Zomerfestival van Winkelstad Veenendaal, houdt de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal het eerste officiële Gilbert Café. 

Tijdens deze informele bijeenkomst zal voorzitter Saskia Koppert het eerste exemplaar van Gilberts Plan de Campagne overhandigen aan burgemeester Piet Zoon.

U bent van harte uitgenodigd om ook naar deze bijeenkomst te komen. U krijgt niet alleen het tweede (of derde, of vierde…) exemplaar van het Plan de Campagne, maar ook de gelegenheid om met elkaar verder te spreken over de goede voornemens voor 2019 en de stappen daar naartoe.

Kortom: van harte welkom bij het Gilbert Café op donderdag 16 augustus in Spectrum Veenendaal, Kees Stipplein 72. We starten om 20.00 uur en om 20.19 uur exact begint het Gilbert Journaal Extra.

Aanmelden
We vinden het fijn om te weten of u van de partij bent. Direct aanmelden kan via www.gilbertcafe.nl. Alvast bedankt daarvoor en graag tot ziens op 16 augustus.

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze uitnodiging? Mail of bel Roeland Tameling: gilbertjaar@cityresult.nl of 06-17453490 (ook buiten kantooruren).