Gilbert's Gulle Tafel verbindt

Gilbert's Gulle Tafel verbindt

Het Gilbertjaar staat voor mij in het teken van Verbinden. Iedere dag blijkt namelijk dat verbinding hele mooie dingen oplevert, zoals initiatieven die ineens van de grond komen of mensen die elkaar vinden en versterken. Op 1 juli 2019 gaan we heel veel mensen, organisaties en ideeën verbinden aan Gilbert’s Gulle Tafel.

We gaan samen eten op de Markt namelijk. Tegelijk pakken we een belangrijk maatschappelijk thema op: voedselverspilling. Want we gooien nog te vaak eten weg, simpelweg omdat we niet weten wat we er nog mee kunnen doen. En dáár gaat de Gulle Tafel verandering in brengen! Veenendaal4Fair gaat allerlei ingrediënten ophalen bij supermarkten en marktkramen, die tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten. In plaats van deze weg te gooien, worden hier heerlijke gerechtjes van gemaakt.

Op 1 juli laten we zien wat u thuis kunt maken van producten, die nu wellicht nog in de kliko terechtkomen. En we geven tips over hoe bedrijven slimmer kunnen inkopen. Gilbert’s Gulle Tafel bestaat op 1 juli uit een dertigtal tafels. Bedrijven kunnen met één of meer tafels van 6 stoelen deelnemen. Ze betalen per tafel voor 2 stoelen extra, waar wij 2 gasten voor uitnodigen: mensen uit Veenendaal die om welke reden dan ook nooit uit eten gaan. Zo delen we en verbinden we. De prijs per stoel bedraagt slechts € 35 of € 25, afhankelijk van de exposure die u als bedrijf er voor terug wilt hebben. In ieder geval hebt u een fantastische avond. Een avond van delen, genieten en van nieuwe verbindingen. Wilt u met uw bedrijf ook meedoen aan deze unieke happening? Stuur een e-mail naar wim@veenendaal4fair.nl of bel mij op via 06-25420681.

Ook inwoners van Veenendaal krijgen de gelegenheid zich in te schrijven voor deelname aan Gilbert’s Gulle Tafel. Hou de berichten in de gaten op https://www.gilbertjaar2019.nl/landverhuizers/ én de advertentie in de Rijnpost. Ik ben Wim Bakker, vrijwilliger bij Veenendaal4Fair. En ik zet me graag in om verbindingen tot stand te brengen, die weer mooie nieuwe dingen opleveren. Zoals een duurzamer Veenendaal. Doet u mee?