Gilbertjaar komt met Mega Veenendaal Reünie

Gilbertjaar komt met Mega Veenendaal Reünie

De plannen voor Gilbertjaar zijn bekend! In 2019 komen er vele evenementen, waarvan de voorbereidingen volop bezig zijn. Zo komt er in de Basiliek een Mega Veenendaal Reünie. Het idee is om ieder uur een andere gast op het podium te hebben. Denk bijvoorbeeld aan DJ Nicky Romero, zanger Stef Bos, wielrenner Wilco Kelderman of tv-presentator Klaas van Kruistum.

De Veense jongeren hebben rolmodellen nodig, is de gedachte achter de Grootste Veenendaalse Reünie in 500 jaar. Het evenement gaat de jongeren motiveren om buiten kaders te denken en dingen te ondernemen, met als voorbeeld de bekende Veenendalers die tijdens de reünie hun verhaal en muziek delen. De bedenkers achter het evenement willen dat onze jongeren zelfbewust met hun beide benen in ’t Veen staan om zo meer naar buiten toe ambassadeurs te zijn voor hun woonplaats. Dichtbij en ver weg.

Frits Wester – geboren in Veenendaal – wordt benaderd als presentator. De bekende Veenendalers vertellen over ‘hun’ Veenendaal. Er wordt een link gelegd tussen de bekende Veenendalers en Gilbert. Jongeren gaan in kleinere setting met de bekende Veenendalers in gesprek. Na afloop van de grote reünie is er een (netwerk)diner voor Veense prominenten.

We houden je op de hoogte wanneer er meer bekend wordt over de grootste Veenendaal reünie in 500 jaar.