One4marketing start crowd sailing actie voor kwetsbare Veenendalers

One4marketing start crowd sailing actie voor kwetsbare Veenendalers

In het kader van het Gilbertjaar wordt vanaf 22 juni een spectaculaire ‘turfvaart’ van Veenendaal naar Antwerpen georganiseerd. Daarom heeft One4marketing uit Veenendaal het initiatief genomen voor een ‘crowd sailing’ actie. Driek Geurtsen is oprichter van One4marketing en nodigt alle ondernemers van Veenendaal uit om mee te varen met de Helena: het oudste, nog zeilende binnenvaartschip van Nederland.

Smalle beurs
Driek Geurtsen vertelt bevlogen: “we willen ook mensen die het economisch minder voor de wind gaat een unieke ervaring geven en hen meenemen op de Helena. Daarvoor hebben we de hulp van Veense ondernemers nodig.” Het plan: de ondernemer bestelt een of meer tickets om op 3 juli mee te varen van Dordrecht naar Willemstad. En voor ieder ticket dat hij of zij koopt, kan ook een Veenendaler met een smalle beurs mee. Geurtsen: “Samen maken we er een geweldige ‘ervaring’ van! Zo doe je niet alleen goed, maar kun je ook op een ontspannen manier netwerken en genieten van een prachtige zeiltocht.”

Twee voor de prijs van één
Afhankelijk van de vervoerswensen van en naar het schip en het aantal deelnemers zullen de kosten per ticket € 200 tot € 250,- inclusief BTW bedragen. Geurtsen vat het kernachtig samen: “dan krijg je daarmee twee voor de prijs van één: je doneert hiermee ook een ticket voor iemand anders. Crowd sailing dus.”

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni, er is in totaal plaats voor 45 personen. “Hoe eerder we je reservering binnen hebben, hoe beter we de boel kunnen voorbereiden. En dan op 3 juli: trossen los!”, aldus Geurtsen.

Meer informatie en aanmelden via de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal: info@gilbertjaar2019.nl / 06-17453490 en de website van De Klassieke Rederij.