Rabobank partner Gilbertjaar

Rabobank partner Gilbertjaar

Rabobank Vallei en Rijn wordt partner van het Gilbertjaar. De Rabobank zal zich vooral verbinden aan Gilbertprojecten die zich richten op Sport, Onderwijs en Ondernemen. Op die manier levert de Rabobank graag een bijdrage aan plannen die Veenendaal niet alleen in het Gilbertjaar, maar ook daarna mooier, beter en sterker maken.

Trots
Mariska de Kleijne, directievoorzitter van Rabobank Vallei en Rijn, ziet dat het Gilbertjaar een uniek platform is waarmee Veenendaal laat zien waartoe het in staat is. “De organisatie is erin geslaagd om voor jong en oud, inwoner of bedrijf een programma-aanbod samen te stellen, waar Veenendaal trots op kan zijn. Ik ben er ontzettend enthousiast over, omdat zij op een inspirerende en vernieuwende wijze nieuwe verbindingen creëren. En dat op een kenmerkende manier voor de plaats: door samenwerken, ondernemen, buiten kaders denken en een gezonde dosis eigenwijsheid. Wat ons verder aanspreekt is dat het Gilbertjaar met hun projecten voor een voedingsbodem zorgen, waardoor Veenendaal de komende jaren nog verder tot bloei kan komen. Daar dragen we graag aan bij.”

Zichtbaar
Naast zichtbaarheid als partner van het Gilbertjaar, richt de Rabobank ook op samenwerken in praktische zin. Bijvoorbeeld doordat medewerkers van het Marktteam Veenendaal bij events van het Gilbertjaar meehelpen. Daarnaast is de Rabobank promoting partner en brengen zij bij hun leden en klanten op de hoogte wat er rond het Gilbertjaar wordt ondernomen. Activiteiten op het gebied van sport, onderwijs en ondernemen, die op een unieke wijze laten zien wat Veenendaal is huis heeft, verdienen een podium voor een breed publiek. Rabobank Vallei en Rijn zal daarbij hun communicatiekanalen inzetten om dat ook zichtbaar te maken.

Gilbert Café
Roeland Tameling, coördinator van het Gilbertjaar, kijkt uit naar de samenwerking. “We gaan de komende tijd de betrokkenheid van de Rabobank tijdens het Gilbertjaar verder vormgeven en zien uit naar die samenwerking. Ik nodig iedereen die meer wil weten over het Gilbertjaar van harte uit voor het Gilbert Café dat op 18 oktober a.s. wordt gehouden bij CSV Het Perron. “Vanaf 20.00 uur ontvangen we je graag. Om stipt 20.19 uur begint het Gilbertjournaal en achteraf is er gelegenheid om bij te praten. Welkom!”’