Turfvaart

Turfvaart

Een stukje varen met het oudste, nog zeilende rivierschip van Nederland? Monster aan bij Gilbert van Schoonbeke op de reis richting zijn thuishaven Antwerpen en vaar een etappe mee.

U vaart met De Klassieke Rederij, een heerlijke route vol natuurschoon en bezienswaardigheden. Onderweg geniet u van het verhaal van Jaap Pilon over de geschiedenis van Veenendaal en ontmoet u ook nog eens een bijzondere surprise guest.

Vaar mee met de schipper en beleef de mooiste wateravonturen van het jaar! Sit back and relax en geniet van uw route langs historische plekken en prachtig natuurschoon. Het is tijd voor waterbenen en boeggolven, een nonchalante groet naar andere voorbij varende ‘professionele’ schippers en nog veel meer!

Arrangement 29 juni: Wijk bij Duurstede - Vreeswijk
Leer tijdens een stadswandeling de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede kennen en stap daarna aan boord van de Helena. Neem een drankje in de boot en laat u meevoeren door sterke verhalen. In Vreeswijk gaat u weer aan wal en krijgt u de kans om Museumwerf Vreeswijk, te bezoeken. Hier leert u alles over de historische binnenvaart.

BESTEL HIER UW TICKETS VOOR MAAR €75,-

Arrangement 1 juli: Schoonhoven - Dordrecht
In Schoonhoven ontdek je tijdens een vestingwandeling hoe de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar geleden de redding was tegen Watergeuzen, Spanjaarden en Fransen. Na de wandeling stap je op het dek van de Helena. Neem een drankje in de boot en laat u meevoeren door sterke verhalen. Nu weet u waarom zeilers verliefd zijn op het Hollands Diep!

BESTEL HIER UW TICKETS VOOR MAAR €85,-

Arrangement 3 juli: Dordrecht - Willemstad
Speciaal arrangement voor ondernemers met een hart van goud

One4marketing uit Veenendaal is een ‘crowd sailing’ actie gestart. Alle ondernemers van Veenendaal zijn uitgenodigd om mee te varen met de Helena. One4Marketing wil hiermee ook de mensen die het economisch minder voor de wind gaat een unieke ervaring geven en hen meenemen op de Helena. Voor ieder ticket voor de Turfvaart op 3 juli dat wordt verkocht kan een Veenendaler met een smalle beurs mee. Zo doe je niet alleen goed, maar kun je ook op een ontspannen manier netwerken en genieten van een prachtige zeiltocht.
BESTEL HIER UW TICKETS