Een stralende lach voor een betaalbare prijs

Een stralende lach voor een betaalbare prijs

Loopt u al jaren rond met een gebit waarmee u niet helemaal tevreden bent, maar vindt u het te prijzig om het te laten verfraaien? Implantaatdeal.nl biedt de oplossing. Met topkwaliteit kronen, tegen een betaalbare prijs, bent u straks weer verzekerd van een stralende glimlach.

35% goedkoper dan bij de tandarts
Het klopt, implantaten en kronen worden niet vergoed door uw verzekering. Maar het is ook niet verplicht om dit bij uw tandarts te laten doen. Wist u dat u zelf uw eigen behandelaar kunt kiezen en daardoor tot wel 35% bespaart op kosten? Waar uw tandarts normaliter deze behandeling uitbesteedt aan externe tandarts-implantologen, zit u bij Implantaatdeal.nl direct goed. Fijn voor u én voor uw portemonnee.

Jarenlange kennis en ervaring
Directeur/eigenaar Marco van Kesteren zit al sinds 2004 in het vak en weet dus precies waar hij het over heeft als het gaat om esthetische tandheelkunde. Marco: ‘Al vanaf het begin was het mijn streven om een prachtig gebit voor iedereen betaalbaar te maken. Middels Implantaatdeal.nl is dit mogelijk en hebben we reeds vele mensen verblijd met een vernieuwde glimlach. En door­dat we met onze organisatie de hele tandheelkundige keten in eigen hand hebben, kunnen we de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden. Daarbij importeren we de implantaten zelf en dit alles merkt de cliënt zichtbaar terug in de prijs. Zo heeft u al een kroon of implantaat voor € 988,-, terwijl bij de meeste tandartsen het starttarief begint rond € 1.500,-.’

BIG-geregistreerde behandelaars
Wanneer u ons bezoekt op Schoneveld 31 te Achterberg, staat een team van ervaren tandartsen en implantologen voor u klaar. Al onze behandelaars zijn BIG-geregistreerd, dus geen zorgen over kwaliteit. U kunt met een gerust hart in de stoel ploffen.

Uw lach is wat telt. Voorafgaand bepalen we welke behandeling het best bij u en uw budget past. We doorlopen de verschillende afwerkingsniveaus en zorgen voor een prachtig plaatje.

Gun uzelf die stralende lach en meld u via de website aan voor een gratis intake!

www.implantaatdeal.nl