Relaxed de feestdagen in!

Relaxed de feestdagen in!

De feestdagen, ze komen er weer aan. En wat was het een jaar. Als je ‘t mij vraagt is -ie voorbij gevolgen. Maar het was ook een jaar waarin een hoop mensen veel stress gehad hebben. En dan komen de feestdagen in zicht. Een moment van samenzijn, gezellig eten en genieten. Ondanks dat het dit jaar wellicht allemaal nét wat anders gaat dan normaal, kunnen de feestdagen toch nog best wat stress opleveren. En al helemaal na een jaar als dit. Zelf merk ik dat ik zo tegen het eind van het jaar gewoon wel toe ben aan een moment om even lekker op te laden. Kortom een momentje voor mezelf. Hoe? Bleef en AMI Kappers weten wel raad! 

 

Komt tot rust, een cadeautje voor jezelf.

Het was een heftig jaar. Wellicht wil je momenteel het liefst direct door­spoelen naar 2021 en voel je je onrustig of naar door de huidige situatie. Hoe vervelend deze tijd ook is, het is ook een moment om even echt naar binnen te keren.

Het kan gek klinken, maar eigenlijk betekent het gewoon dat je eens lekker stil wordt en gaat voelen waar je behoefte aan hebt. Misschien is het wel een heerlijke boswandeling, lekker eten, een film kijken, een goed gesprek of noem het maar op. Het antwoord vind je vaak als je de rust pakt en even luistert naar wat je écht nodig hebt. Ben jij ook toe aan zo’n moment? Even stilstaan, ontspannen, bepalen wat je écht wilt en met volle energie weer verder gaan, oftewel: relaxed de feestdagen in gaan? Dan heb ik iets voor je!

Vrijdag 18 december: Kerst beleving in het hartje van Veenendaal Betreed ons nieuwe pand aan de Markt 7A en waan je in een oase van rust. Omringd met allerlei kaarsen, rustgevende muziek en heerlijke geuren, is dit écht jouw moment. Kom tot rust, doe het een avondje lekker rustig aan en mediteer op de intenties voor het nieuwe jaar. Een cadeautje voor jezelf. En: niet geheel onbelangrijk, je gaat opgeladen én bovenal, relaxed de feestdagen in!

Programma
18:45 uur: binnenkomst
19:00 uur: mediteren, intenties opschrijven en korte yogales
20:30 uur: opgeladen weer naar huis
Investering: € 7,50

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar info@praktijkb-leef.nl en dan zie ik je hopelijk de 18e! Liefs Joyce

beleef Massage, Yoga en Bewustwording
Markt 7A, Veenendaal
T. 06 54 93 16 64 | E. info@praktijk-bleef.nlIn de watten bij AMI Kappers

Lekker in je haar. Zo luidt de slogan van AMI Kappers. En zeg nou zelf, als je haar maar goed zit, toch? Ben jij toe aan een nieuwe coupe of heb je simpelweg gewoon zin om lekker in de watten gelegd te worden? Plof dan zorgeloos in de stoel bij AMI op de Brouwersgracht. Volledig coronaproof zit jij straks weer helemaal lekker-in-je-haar én ga je voorbereid de feestdagen in.

Gun jezelf een verwenmomentje
Geniet van iets lekkers bij de koffie, laat je adviseren over hoe je jouw haar helemaal kerstproof styled en boek eventueel een lekkere hoofdmassage voor ultieme ontspanning. In de salon ontbreekt het je aan niks en word je heerlijk in de watten gelegd. Maak je geen zorgen over drukte. We reserveren genoeg ruimte en houden ons aan alle maatregelen. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen.

Nieuwe haarproducten
Zie je soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om welke haar­producten je moet gebruiken? ‘Bij AMI Kappers houden we ’t lekker transparant’, aldus eigenaresse Pernella van Barneveld. ‘We hebben voor ieder wat wils. En sinds november hebben we er nog drie fijne nieuwe producten bij. Kom langs en laat je adviseren over welke producten het beste bij jouw stijl past.’

Uitgebreide openingstijden voor de kerstdagen
Vaak wordt er ook gedacht dat het bij kapsalons rond de kerst al helemaal volgeboekt is. Maar bij AMI houden wij van flexibel. Juist hierom heeft het team van AMI Kappers extra openings­tijden. Om iedereen van een mooie coupe te voorzien is onze salon extra avonden tot 20.00 uur geopend. Kortom, genoeg tijd voor jouw verwenmoment. Dan ga jij relaxed de feestdagen in. Check online wanneer jou het beste uitkomt. Tot snel?

AMI Kappers Veenendaal Centrum
Brouwersgracht 92, Veenendaal
T. (0318) 55 12 91 | E. veenendaal@amikappers.nl