Voel je op je best

Voel je op je best

Als je er op je best uitziet, voel jij je op je best. Dat is iets wat jij jezelf zou moeten gunnen: er op je best uitzien. Kijk met een blij hart in de spiegel, en glimlach!

Thérèse van Walsem, specialist in permanente make-up (PMU), wil niets liever dan je hierbij helpen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van PMU. Neem bijvoorbeeld de ogen. Gebruik je normaal geen make-up, maar wil je wel dat je ogen beter uitkomen? Of ben je allergisch voor make-up? Dan zou het aanbrengen van permanente make-up tussen de wimpers iets voor je kunnen zijn. Ze lijken optisch voller en geven daardoor meer uitdrukking aan het gezicht. Ben je wél gewend aan make-up? Dan kan er een mooie eyeliner worden aangebracht om de vorm te benadrukken.

Een open blik
Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in ons gezicht. Thérèse gebruikt vaak verschillende kleuren voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wil je een open blik? Dan kan Thérèse je wenkbrauwen optisch liften.

Ook een stralende mond ligt binnen je bereik, vooral fantastisch naarmate je ouder wordt. De contouren vervagen en het pigment wordt minder. Door de lippen te behandelen met PMU, kan dit optisch worden hersteld. En dat voelt zó goed! En het mooiste is: zelfs als we net uit bed stappen of hebben gezwommen, zien we er verzorgd en vrouwelijk uit! Natuurlijk zit ons goed voelen in ons, en niet buiten ons. Maar het helpt zoveel wanneer we er goed uitzien. Gun jezelf het bestewww.way2beauty.nl