3 weken lang schaatsen in Winkelstad Veenendaal

3 weken lang schaatsen in Winkelstad Veenendaal

Schaatsfanaten opgelet! Vanaf woensdag 11 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 kan er weer geschaatst worden in Veenendaal. Op de duivenweide, naast theater Lampegiet vind je een ruim 500 m2 overdekte schaatsbaan met echt ijs.

Ruim 3 weken lang kunnen schaatsliefhebbers naar hartenlust schaatsen in het centrum van Veenendaal. De ijsbaan heeft een groot en gezellig horecapaviljoen. Met prachtig uitzicht op de schaatspret. Hier kun je terecht als je niet wilt schaatsen, of tussen het schaatsen door zin hebt gekregen in een kop koffie, warme chocolademelk of een lekkere snack.

Activiteiten
De curlingcompetitie wordt dit jaar nog grootser en spannender. Veel groepen hebben zich aangemeld om mee te doen. Je kunt de competitie komen bekijken vanuit het horecapaviljoen. Mee doen kan ook! In de kerstvakantie zijn er elke vrijdag (vrijdag 27 december en vrijdag 3 januari) leuke activiteiten voor kinderen zoals het schaatsen met sprookjesprinsessen en in de avond discoschaatsen. Op vrijdag 20 december is er van 21.30 tot 00.00 uur een heuse silent disco.

Tickets & schaatshuur
Een dagticket kost €6,50. Schaatsen huren slechts €2,50. Kom je alleen in de avond? Dan betaal je €5,-. Kinderen tot en met 4 jaar schaatsen ook voor €5,-. Deze prijzen zijn inclusief schaatsverhuur. Je kunt ook eigen schaatsen meenemen. Toegangstickets zijn vanaf woensdag 11 december te koop bij de kassa van de ijsbaan. Kijk voor meer informatie op de website: www.veenendaal-on-ice.nl.