Vleugjes van geluk

Vleugjes van geluk

Tien jaar jonger lijken door een revolutionaire ooglift zonder operatie, een (bijna) onderhoudsvrije badkamer, bruine benen zonder zon en leren zingen op een unieke locatie in Zuid Spanje. Een gevoel van geluk golfde gisteravond door de Basiliek waar ruim 500 bezoekers genoten van het evenement: “A Touch of Happiness” Veens. was uitgenodigd en sloot aan bij de polonaise die door de zaal ging terwijl DANNY DE MUNK op het podium zong.

Organisator Evelyn was onder de indruk van de enthousiaste opkomst: ‘Kijk dan, iedereen geniet, hier doen we het voor. Eventjes een avondje voor jezelf en losgaan. Dit omvat exact waar “A Touch of Hapiness’ voor staat.’ Mede-organisator Anjo: ‘Het is supergezellig en mooi om te zien dat ondernemers op deze manier met elkaars klanten in contact komen.’

Naast het podium kon je op de foto op een felrode VESPA-scooter. Ilse van X-SCOOTER (dealer van o.a. VESPA) vertelde dat dit de hipste scooter is van het moment en voor een aantrekkelijke prijs. Bij LINCHERIE kon je een prijs winnen als je raadt hoeveel slips er gaan in een vaas. De stand hangt vol met badkleding van het lingeriemerk MARIE-JO. Sportief en met de bekende pasvorm en kwaliteit waar het luxe merk zo geliefd om is.

Stukadoor FRITS KOOL, bekend om zijn beton ciré- heeft wat nieuws: MICROTOPPING. Een luxe beton ciré die ook bijvoorbeeld in een ledermotief gestuct kan worden. Uiteraard naadloos zodat je een badkamer, keuken of vloer hebt zonder naden en voegen. Dat scheelt enorm in schoonmaken!

Bij 4YOURSKIN kreeg een dame een revolutionaire ooglift. Namelijk: de Plasmalift. Binnen een half uur is de behandeling klaar. Zonder mes. De dame vertelt: ‘Het fijne is dat ik nu weer kan lezen zonder door mijn wimpers heen te kijken. Ook lijk ik nu jaren jonger’.

Bij schoonheidscenter ELLY VAN DER MOLEN hebben ze wat nieuws: een tanningspray (bruin zonder zon) die niet oranje uitpakt. Dat komt omdat de crème je eigen pigmentcellen activeert. Handig & veilig. Vooral als het maar niet lukt om zelf snel bruin te worden.

Zelf namen we plaats op de stoel van Thérèse, van WAY 2 BEAUTY. Ze tekende een paar mooie wenkbrauwen die ze over twee weken permanent gaat aanbrengen. Een soort tatoeage dus. Wie deze avond gelijk een afspraak heeft gemaakt krijgt maar liefst 25% korting.

Wie al jaren hartstochtelijke zingt onder de douchen en vindt dat hij/zij daar toch wat meer mee moet doen kan in oktober meegaan op vocal camp met WWW.LASNEGRASCAMPS.COM/NL. Daar leer je -in groepsverband- de fijne kneepjes van het vak, op een prachtige locatie in Zuid Spanje. Aanrader! Vooral als je van zingen houdt.

Kortom, talloze vleugjes van geluksmomentjes in de Basiliek! Wie was er ook bij? En waar hebben jullie van genoten?