Afslanken met persoonlijke begeleiding

Afslanken met persoonlijke begeleiding

Wij zijn Greta, Nina, Anja en Sonja van het team van Zlim bodystyling Veenendaal. Al ruim twintig jaar begeleiden wij dames naar een slanker figuur met onze veilige en verantwoorde TFM-afslankmethode.

Twee keer in de week komt u bij ons doelgericht bewegen in de warmte cabine. Eén van onze medewerkers begeleidt u daarbij. Daarna krijgt u een heerlijke huidbehandeling die twintig minuten duurt. Dat wordt gedaan in de ozonzuurstofcabine. De huid blijft daardoor mooi aansluiten na gewichtsverlies. Greta voorziet u van voedingsadvies op maat. Met haar adviezen blijft u slank en behoort jojoën tot het verleden.

Dit alles in een huiselijke sfeer en alleen voor dames! Als u al tevreden bent over uw gewicht maar nog niet helemaal over uw figuur, kunt u ook bij ons terecht voor een figuurcorrectie door middel van cryolipolyse. Vet bevriezen is centimeters verliezen! Natuurlijk kan dat heel goed gecombineerd worden met een TFM-kuur van drie maanden.

Graag bieden wij u een gratis eerste kennismaking aan, eventueel gecombineerd met een proefles. Dan kunt u persoonlijk ervaren wat Zlim voor u kan betekenen!