Afvallen op maat

Afvallen op maat

Yvonne Canters van Praktijk voor Optimale Gezondheid Programma biedt verschillende programma’s om op het juiste gewicht te komen én te blijven. Om met de feestdagen wel mooi in die kerstjurk te passen, bijvoorbeeld, want na een week kun je vaak al resultaat zien!

‘Als je succesvol wilt afvallen is het erg belangrijk om een nieuwe, gezonde levensstijl aan te wennen’, geeft Yvonne aan. ‘Daarom ben ik groot voorstander van een 16-weken programma.’ Dit programma begint met een detoxweek voor een gereinigd lichaam en een goede start. Daarna bestaat het programma uit smoothies en maaltijden óf alleen maaltijden, afhankelijk van je smaak en levensstijl. En die maaltijden, die zijn niet alleen heel gezond, maar ook erg lekker! ‘Je kunt kiezen uit heel veel goedgekeurde en eenvoudig te maken recepten.’

Als je deelneemt aan het programma kun je kiezen uit eenmaal per maand een meting en weging bij de praktijk of een keer per week bellen of Whatsappen. Yvonne: ‘Ieder persoon is verschillend.
Afhankelijk van hoe je lichaam reageert, kunnen er dan ook nog aanpassingen gemaakt worden.’ Yvonne biedt ook een reinigingskuur van negen dagen.