Altijd gezelligheid bij Perfect Style

Altijd gezelligheid bij Perfect Style

Bij binnenkomst is het direct duidelijk: bij Perfect Style by GH Mode heerst een gemoedelijke sfeer. Bovendien krijgt iedere klant een bakkie aangeboden. Het is gezellig druk wanneer deze journaliste de winkel betreedt. 

Alle paskamers zijn bezet, en klanten geven elkaar over en weer advies. Verkoopsters Gerda en Petra hebben er hun handen vol aan, maar ze stralen van oor tot oor wanneer een klant enthousiast de paskamer uitkomt. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht en voor iedereen is tijd voor een gezellig kletspraatje. Kledingzaak Perfect Style by GH Mode is sinds afgelopen voorjaar gevestigd in het centrum van Leersum, en richt zich op vrouwen vanaf maat 42. Om de outfit compleet te maken, verkopen Gerda en Petra ook mooie accessoires, sieraden en lingerie. Er is voor elk wat wils. Petra: ‘We willen iedere vollere vrouw blij kunnen maken. Daarom hebben we zowel rokken als broeken, klassieke en stoere kleding, shirts met lage decolleté of juist hoger sluitend.’ Op het moment van schrijven hangt de winkel nog vol met de prachtige herfstkleuren aubergine, mosgroen en donkerrood. Maar dat gaat snel plaatsmaken voor de kerstcollectie! Er komen binnenkort stijlvolle stoffen en glitters in de rekken.

Ook voor kerstcadeaus kun je bij Perfect Style terecht. De klant krijgt alle accessoires, tassen en sieraden keurig ingepakt mee. Ondertussen hangen er ook al een paar stukken van de collectie voor volgend seizoen. Petra is er enthousiast over: ‘Kijk eens wat een mooie stoffen! En deze shirts zijn zo vrolijk met die grote, kleurige bloemen erop. Dat maakt het hier nou zo leuk; de collectie verandert constant. De klant ziet steeds weer iets anders hangen.’ Bij de kassa rekent een vrouw haar zojuist gepaste outfit af. Bij het weggaan, zwaait ze en zegt: ‘Tot ziens hè. En bedankt voor de koffie!’