Betaalbaar Staal van Lies

Betaalbaar Staal van Lies

VEENENDAAL - Afgelopen zaterdag was Veens. aanwezig bij de opening van de showroom van Staal van Lies, gevestigd aan Nijverheidslaan 16 in Veenendaal. En Veens. was bepaald niet de enige die er een kijkje kwam nemen. Tussen 14.00 uur en 21.00 uur liepen verraste gasten af en aan. 

Er was dan ook genoeg te zien in de showroom waar jonge ondernemers Marlies en Hannah showen wat ze te koop hebben. ‘Ik werkte jarenlang met veel plezier bij een bloemenzaak in Veenendaal,’ vertelt Marlies Bos. ‘Daar werd mijn interesse voor woonaccessoires en interieurinrichting gewekt, denk ik. Toen ik vorig jaar ging verhuizen, was ik op zoek naar betaalbare stalen deuren. Die waren moeilijk te vinden, terwijl er wel veel vraag naar is. Zo ontstond het idee om dan zelf maar stalen deuren, meubels en woonaccessoires te gaan verkopen. Alles voor een redelijke prijs.’

De opening van de showroom werd zaterdag een gezellige, stijlvolle drukte. Een dj zorgde voor muziek en op de tafels stonden prachtige tapasplanken met heerlijke hapjes. De Meisjes van de Wijn waren aanwezig om de gasten van een drankje te voorzien. De sfeer was goed en aan het einde van de middag was een van de prachtige tafels – ook te koop via Staal van Lies – veranderd in een bloemenzee. Iedereen die de opening bezocht, gunt de dames een bloeiend bedrijf. Dat was wel duidelijk.

‘Er is veel mogelijk,’ zegt Marlies enthousiast. ‘Stalen deuren op maat, kasten in eigen afmetingen of unieke lampen. In overleg met onze klant maken we precies wat de klant wil.’

Marlies werkt samen met verschillende andere jonge bedrijven. Hannah van Plein5 verkoopt vanuit de showroom stijlvolle interieurs, Jacoline de Zoete is beschikbaar als interieurstylist, Unique Floorstyling creëert prachtige vloeren en de kunst van CorinArt maakt elk interieur helemaal af.

Je vindt de showroom van Staal van Lies en haar Vrienden op steenworp afstand van de woonboulevard. Als je er in de buurt bent, moet je echt even langsgaan.

Voor meer informatie en inspiratie, ga naar www.staal-online.nl of de Facebookpagina Staal van Lies.