Deze trends kan je perfect combineren in huis

Deze trends kan je perfect combineren in huis

Een interieur dat stijlvol, trendy maar vooral eigen is. Dát is wat veel mensen willen. En dan graag ook een tikkeltje extravagant, met alle toffe stoffen en prints van tegenwoordig. Maar, pas op dat het niet té wordt, want rust in je huis is ook belangrijk. Een goede balans tussen kleuren en prints kan nog best een dingetje zijn. Hoe zorg je ervoor dat deze aspecten wel terugkomen in jouw woning, maar dat het toch een geheel blijft? Ik help je.

We worden overspoelt met de mooiste foto’s uit tijdschriften, woonprogramma’s op televisie en blogs online. En dan niet te vergeten al die leuke decoraties. Van kussens en vazen, tot waxinelichthouders en gave prints voor ons interieur. En tegelijkertijd zijn we steeds meer gefocust op het hergebruik van spullen en kopen van eerlijke producten. Een trend die hier mooi bij aansluit is de Wabi-sabi trend. Bij deze trend draait alles om echte, pure, duurzame en eerlijke materialen: de schoonheid van imperfectie.’

Het leuke van de Wabi-sabi trend is dat je hem perfect kan combineren met de interieurtrends van de afgelopen jaren: Scandinavisch, vintage, industrieel en urban jungle. Deze laatste trend is overigens nog steeds van nu. Hoe meer planten in huis, hoe beter! Dus laat die kerstboom maar komen! Dit hoeft overigens niet persé een plant te zijn met een pot erom, het mag ook een jungle behangetje 
op de muur zijn. Zo halen we de natuur steeds meer in huis. Een lange wand met een print behangen vinden sommige mensen te heftig, daarom kan je gerust kiezen voor een korte wand, of misschien wel een strook achter alleen je eettafel. Dit zorg ervoor dat dit gedeelte in huis er helemaal uitspringt, zonder dat het de ruimte optisch kleiner maakt.

Vind je al die prints hartstikke leuk, maar wil je liever niet dat je huis te druk wordt? En ben je niet van plan binnen een paar jaar opnieuw te gaan behangen, omdat je de print misschien zat bent? Wees gerust, laat het behang achterwege en kies voor een paar toffe kussens met een print, een hippe tijgervaas als eyecatcher op tafel, of warme en neutrale kleuren in huis. Denk hierbij aan de Flexa kleuren van: Trust & Earth, deze kleuren geven jouw huis die boost die het nodig heeft! Zo maak jij je huis speels en net wat uit­dagender, zonder dat het te druk wordt.

Kortom: buiten wordt het weer grauw en grijs, maar binnen straalt het als nooit tevoren!

De ideeën zijn er, nu de uitvoering nog. Heb je hier hulp bij nodig? Schroom niet om mij te contacten, wie weet zitten wij binnenkort aan een bak koffie (of thee;)) om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Zodat jouw huis helemaal gestyled is, maar wel naar jouw eigen smaak. Ik ben al enthousiast, jij ook?