Dit zijn ze: de drie Veenendaalse kandidaten voor de landelijke vrijwilligersprijzen

Dit zijn ze: de drie Veenendaalse kandidaten voor de landelijke vrijwilligersprijzen

Gemeente Veenendaal heeft drie Veenendaalse kandidaten aangedragen voor de landelijke vrijwilligersprijzen. Stemmen kan tot 31 januari 2018! 

Het is lastig kiezen, want het zijn allemaal topinitiatieven.

De Oude Kassa

Deze tweedehandswinkel aan de Zandstraat heeft allerlei spullen, soms ongebruikt en meestal gebruikt maar in goede staat. Van aardewerk tot zeefjes, en alles ertussen. Per maand worden twee of drie goede doelen geselecteerd waaraan de netto-opbrengst wordt gedoneerd. Naast het steunen van goede doelen heeft de kringloopwinkel ook een milieufunctie. De Oude Kassa is ook een ontmoetingsplek in de wijk.
Stemmen voor de Oude Kassa doe je hier!

Samenloop voor Hoop Veenendaal
De initiatiefnemers van de SamenLoop voor Hoop Veenendaal hebben zich enorm ingezet om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. De vrijwilligers kregen 70 teams en 2000 deelnemers in de wandelschoenen en hebben een prachitg programma van muziek en activiteiten voor bezoekers op touw gezet. 
Stemmen voor de SamenLoop voor Hoop Veenendaal doe je hier!

Veense G-Band
Dankzij dit initiatief kunnen mensen met een verstandelijke beperking samen muziek maken, waardoor zij hun talenten laten horen en zien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers. 
Stemmen voor de Veense G-Band doe je hier!