Een kledingzaak voor de volle vrouw

Een kledingzaak voor de volle vrouw

Perfect Style is een kledingwinkel voor vrouwen vanaf maat 42. Een winkel waar een gezellige sfeer hangt, de medewerkers met passie hun werk doen en er iedere maand weer veel nieuwe, prachtige items te vinden zijn. Eigenaresse Gerda van Triest begroet me, terwijl Jacoline de Zoete nog telefonisch in gesprek is. ‘Ja, we hebben dat leren jasje van No Secret nog in jouw maat’, hoor ik haar zeggen. ‘Je kunt zéker vanmiddag langskomen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!’

Bij Perfect Style in Leersum kan het onmogelijke mogelijk gemaakt worden. Gerda vertelt over een klant die de winkel met tegenzin binnen kwam lopen en een jurk zocht voor haar dochters bruiloft, gevolgd door een ‘Ik draag nóóit jurkjes, want dat staat me niet’. Gerda gelooft daar niet in en is samen met de klant opzoek gegaan naar een geschikte jurk. Dankzij goed en eerlijk advies, mooie materialen en de perfecte pasvorm liep de klant met een grote lach, een jurk én bijpassende accessoires de deur uit.

Voorjaarstrends • Onze eigen Hollandse kleur: oranje! • Bloemenprints • Ruches

En dat is geen uitzondering. ‘Onze klanten komen van ver, speciaal voor onze winkel’, vervolgt Gerda. Het geheim van deze kledingboetiek is dat er kleding is voor jong en oud, en dat de grote collectie vaak wisselt. ‘We willen niet dat iedereen in hetzelfde loopt’. Gerda koopt de kleding samen met een styliste in. Ze letten onder andere op mooie, niet-zwetende materialen, goede pasvormen en de laatste trends. Maar wat vinden de dames nou het leukste aan de nieuwe voorjaarscollectie? ‘Kleur!’, zegt Jacoline direct en Gerda beaamt dat. ‘Het is een hele explosie van kleur. Oranje, geel, kleurige bloemenpatroontjes. Super trendy!’ De kleding, die je in reguliere winkels vindt, tref je ook bij Perfect Style. Behalve kleding, kun je er ook terecht voor schoenen, lingerie en accessoires zoals tassen, horloges en sjaals.