Genietend scheren bij Van de Loosdrecht

Genietend scheren bij Van de Loosdrecht

De dames van de vernieuwde sigarenspeciaalzaak Van de Loosdrecht weten alles van genietend roken, maar inmiddels ook van genietend scheren. Scheren? Jawel, in de winkel hebben ze scheersets die gezien mogen worden in de badkamer. 

Handgemaakt van duurzame materialen, dat is natscheren op topniveau. Gladder dan ooit tevoren en daar geniet ook je partner van. En juist dat maakt deze scheerset een perfect cadeau voor de feestdagen. Gerrien laat een prachtige set zien voorzien van kwast, mesje en uitlekbakje. Annemieke legt uit: ‘De kwast is gemaakt van echt dassenhaar. Deze blijft dus heerlijk soepel en smeert fluweelzacht uit. Met zo’n kwast doe je zo dertig jaar. Je kunt kiezen uit een duurzame safetyrazor maar je kan ook je vertrouwde Gilette navulmesje op het systeem klikken’. Handig!

De producten zijn van het gerenommeerde Engelse merk Edwin Jagger. Hét merk als het om scheren gaat. Van de Loosdrecht biedt van dit merk ook een complete verzorgingslijn aan. Voor de mannen die hun baard liever laten staan zijn er ook speciale baardolies of baardkammetjes van dit exclusieve merk verkrijgbaar. Nu volop op voorraad!