Gun jezelf dat extra beetje luxe voor de feestdagen

Gun jezelf dat extra beetje luxe voor de feestdagen

Ook al zo zin in de feestdagen? Wij kunnen niet wachten om jullie dé glamour look te geven aan de mooi gedekte kersttafel en op de New Years party met al je vrienden. Bij Perfect Eyelash en Perfect Dent in Veenendaal ben je aan het juiste adres voor de perfecte lange volle wimpers en een stralende witte lach! 

Gestart vanuit huis is Perfect Eyelash inmiddels het grootste wimper en wenkbrauw bedrijf in de Benelux. Met zeven eigen salons en vijftien trainingslocaties zwaait Set Moosavi de scepter over een eigen team van professionals. ‘Dat is ook direct onze kracht’, aldus de eigenaresse. ‘Wij doen alles in eigen beheer, van salons tot groothandel en van productontwikkeling tot trainingen.’

Dat zie je terug in de kwaliteit en service die Perfect Eyelash levert. Set Moosavi vertelt: ‘Er stralend uitzien, heeft alles te maken met je oogopslag. Onze specialismen zijn wimper- en wenkbrauwextensions en behandelingen met natuurlijke wimpers en wenkbrauwen. Denk aan Lash Volume Lift en wenkbrauwstyling (Perfect Brow HD Sculpting). Ons label Perfect Eyelash biedt topkwaliteit producten om altijd een mooie oogopslag te hebben. We volgen continu de laatste trends en musthaves uit het buitenland en bieden gecertificeerde opleidingen aan. Tevens doet Set Moosavi zelf en haar team mee met nationale en internationale wedstrijden waarbij zij en haar team in 1.5 jaar al tientallen prijzen in de wacht hebben weten te slepen. Daarom is Perfect Eyelash door RTL4 ook niet voor niks genomineerd tot “Beste salon van Nederland” in januari 2017.