Haal het mooiste uit jezelf

Haal het mooiste uit jezelf

Markanti Hair & Beauty heeft maar één passie en dat is mensen nóg mooier maken. In de prachtige salon aan de Kerkewijk in Veenendaal biedt Markanti Hair & Beauty een totaalconcept aan op het gebied van Hair, Beauty & Wellness. Met een professioneel, enthousiast en gepassioneerd team van 15 kappers en beautystylisten staan zij 6 dagen per week klaar om al jouw wensen te vervullen.  

In de kapsalon geven zij jou advies over welk model en kleur het beste bij jou past. Tijdens je bezoek geniet je van een heerlijke kop koffie of thee en krijg je tijdens je wasbeurt een heerlijk ontspannende haarmassage.

In de Hair Spa kun je ook verschillende behandelingen doen om de conditie van je haar te verbeteren. In de Beauty salons kun je terecht voor prachtige acrylnagels en Shellac. Zij zijn in Veenendaal en omgeving één van de experts op het gebied van wimperextensions. Ze gebruiken de beste wimperextensions die er op de markt zijn. Met wimperextensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 6 weken kunnen blijven zitten.

Voor perfect gestylede wenkbrauwen is er een speciale Brow Bar waar opgeleide Brow Specialistes elke dag aanwezig zijn om jou die fantastische wenkbrauwen te geven. Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er jonger en elke dag stralend uitziet.

In de Wellness salons kun je terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen en massages. Ze gebruiken producten van Environ, wat baanbrekend is in innovatieve huidverbetering en anti-ageing! Er is ook een gediplomeerde pedicure die er niet alleen voor zorgt dat je voeten er weer prachtig uitzien, maar ook dat ze in goede conditie blijven.