Home-office: functioneel én gezellig.

Home-office: functioneel én gezellig.

Van elke dag op en neer naar kantoor, naar elke dag op en neer naar je eettafel. Om hier vervolgens ook te ontbijten, lunchen, vergaderen en jawel; na het werk te dineren. Je woning is het afgelopen jaar niet meer de plek om ‘thuis’ te komen na een dag werken, maar eerder je kantoor waar je na 17.00 uur gewoon blijft zitten. Toch kan je ook thuis een functionele werkplek creëren zonder dat je tijdens het diner tussen de papieren zit.

Thuiswerken
Inmiddels zijn veel mensen gewend aan het thuiswerken, maar storen ze zich wel aan het ‘elke keer aan die eettafel zitten’. Andere zullen misschien een (zolder)kamer hebben waar ze een kantoor van hebben gemaakt. Maar niet iedereen heeft deze ruimte. Voor beide situaties zijn er gelukkig creatieve oplossingen!

Beperkte ruimte
Ben jij diegene die thuis geen extra kamer overheeft voor een home-office? Kijk dan naar de afbeelding hiernaast. Deze kastjes zijn gemakkelijk om te draaien zodat jij na werktijd aan je eettafel zit en niet aan je bureau. Nog een voordeel: deze eettafel met opbergruimte kan jij gemakkelijk zelf maken met MDF-platen! Heb jij een eettafel die je niet wilt inwisselen? Kies dan voor een trolley. De ideale manier om je werkspullen geordend weg te leggen en na werktijd in je voorraadkast te stallen. Zo blijft je ‘bureau’ lekker opgeruimd en zit jij in je vrije tijd niet met je hoofd bij het werk. Naast deze handige tips voor opbergruimte, kan je ook kiezen voor een roomdivider. Dit is bijvoorbeeld een kast die je tussen je woon en eetgedeelte plaatst. Kies hierbij voor een open kast die je leuk kan decoreren met een plantje en accessoires. Zo kijk je tijdens je werk niet telkens tegen die verleidelijke bank aan. Mocht jij wel een extra ruimte hebben voor jouw home-office, dan kan je deze ruimte natuurlijk leuk stylen. Ook hiervoor heb ik handige tips: in plaats van je muur alleen een kleur te geven voor extra sfeer of een te gek behangetje toe te passen, kan je namelijk ook kiezen voor magnetische krijtverf. Ik ben er weg van! Hierdoor hoef jij namelijk niet meer 1001 post-its op je scherm te plakken, maar kan jij je reminders op de muur schrijven én belangrijke briefjes door middel van een magneet vastmaken. Niet alleen het effect is leuk, het is ook nog eens mega handig.

Kan je mijn hulp wel gebruiken bij het ervoor zorgen dat jouw home-office niet meer de saaiste plek in huis is? Ik kom graag bij je langs om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

KV Styling & Advies