Iedereen een stralende verschijning

Iedereen een stralende verschijning

Precies een jaar geleden startte Arieta Hoek (39) haar bedrijf Bliss Cosmetics. Maar er moest heel wat gebeuren voor zij als visagiste aan de slag ging.

Enkele jaren geleden werd bij Arieta borstkanker geconstateerd. Tijdens die periode werd zij door een vriendin verwend met een make-upadvies. ‘Het merk dat zij gebruikte was Creative Cosmetics. Deze poeders worden gemaakt van verpulverde mineraalstenen, het is dus 100% natuurlijk. Daardoor kan de huid blijven ademen en is het ook zeer geschikt voor mensen met huidproblemen. Hoe gaaf is het dat mensen met bijvoorbeeld acné ook kunnen stralen!’

Ondanks haar ziekte besloot Arieta een opleiding tot visagiste te volgen. Haar passie en creativiteit kan ze helemaal kwijt in workshops, make-overs en kleuradviezen. Uiteraard kunnen aanstaande bruiden ook bij haar aankloppen voor bruidsmake-up. Arieta heeft haar hart gevolgd en is klaar voor een stralende toekomst. Maar de periode die haar dit heeft gebracht is ze nog niet vergeten: 10 maart 2018 organiseert ze in het 'Ontmoetingshuis' het 'Bliss Shine for Cancer' -event voor vrouwen met kanker.