Ik raak altijd alles kwijt, behalve mijn kilo’s

Ik raak altijd alles kwijt, behalve mijn kilo’s

Bovenstaande uitspraak van 'Loesje' is voor veel mensen vast heel herkenbaar. Met de feestdagen voor de deur en volop verleidingen in het verschiet, is het extra moeilijk om je gewicht op peil te houden.

Loes van Beek herkent het als geen ander. 'Met onze in het nieuwe jaar extra aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden om af te slanken, ben je zo weer in shape. '

Loes, eigenaresse van afslankstudio Silky Skin, weet waarover ze praat. 'Met onze Momentum afslankkuur voorkom je het jojo-effect. Slank worden en slank blijven zijn twee doelen op zich. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar ik ben er wel voor een zo goed mogelijke begeleiding. Zo let ik op het eetpatroon en luister ik goed naar het verhaal van de klant. Zo probeer ik op verantwoorde wijze mensen te laten afslanken en zichzelf een gezonde levensstijl te laten aanleren. Je kunt prima een levensgenieter zijn die houdt van lekker eten en drinken, maar ik help om tegelijkertijd wel de balans te vinden in het beweeg- en eetpatroon en in het gewicht. Zie mij niet als een coach maar meer als een ''juffrouw'' die je een gezonde levenswijze aanleert', zo besluit ze glimlachend.

Informeer bij Loes naar de vele, aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden om in het nieuwe jaar gezond en verantwoord af te slanken!