Internationale klassiekers, maar dan net even anders

Internationale klassiekers, maar dan net even anders

Genieten van écht verrassende gerechten? Schuif dan eens aan bij BITE. Het gastvrije restaurant aan de Brouwersgracht serveert streetfood gerechten uit alle windstreken.

‘Internationale klassiekers, maar dan net even anders’, aldus eigenaren Tim Berens en Bob Vermeer. BITE staat voor Bewust, Inspirerend, Toegankelijk en Eerlijk. ‘Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze gerechten worden altijd bereid met verse en verantwoorde producten. Daarbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwende gerechten met verrassende combinaties. Vandaar dat onze menukaart elke twee maanden wisselt. Vanaf 17 januari krijgen we weer een nieuwe kaart vol met bijzondere gerechten’, vertelt Tim vol passie.

Thema-avonden
In januari en februari heeft BITE een leuke actie voor haar gasten. ‘Dan kun je je voor slechts €29,50 laten verrassen met een vijfgangendiner, samengesteld door onze chef. Daarnaast gaan we in het nieuwe jaar elke maand een thema-avond organiseren. Op 25 januari trappen we af met een bierproeverij en er staat ook al een Aziatische avond op de planning.’